Hodnocení obchodu

5,0 41 hodnocení
5
40x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.11.2022
+ Rychle doruceni
+ Skvele jednani
+ Kvalitni produkt

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Nicol, děkujeme Vám za recenzi a těší nás, že jste byla s nákupem spokojena. Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 21.11.2022
+ Bezproblémový nákup od počátku do konce.

Rychlé a vstřícné jednání.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Pane Bartoši, mockrát děkujeme za Vaši recenzi a velmi nás těší, že jste byl spokojený s nákupem od počátku do konce. Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 13.11.2022
Super
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Paní Jarko, moc děkujeme za recenzi a rádi čteme, že vše bylo super. Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 24.10.2022
+ skvělá komunikace, rychlé doručení, dárek k objednávce

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Milá Iri, moc děkujeme za recenzi, těší nás, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 24.10.2022
+ Jeden den jsem objednala, druhý den mi to přišlo.

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Děkujeme za recenzi, rádi vidíme spokojeného zákazníka, přejeme krásný zbytek dne. Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 11.10.2022
+ Rychlé dodání a kuchařka je famózní

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Milá Gábi, moc děkujeme nejen za pochvalu služby, ale také za recenzi na kuchařku. Tím, že si vydáváme kuchařky sami, bez pomoci jakýchkoliv partnerů, je vždy taková recenze krásným oceněním naší práce. Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 11.10.2022
Rychlé dodání , krásně dokonale zabaleného zboží.Perfektní obsah.Nemá chybu.Nadšení.Děkuji.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Krásný den, Noro, děkujeme za tak krásnou srdečnou recenzi. Snažíme se o to, aby každá součást služby byla taková, jakou si ji přejeme my. Jsme proto rádi, že se Vám líbí nejen naše kuchařka, ale i obal, který ji chrání. Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 7.10.2022
+ Rychle dodani
+ Prijemna komunikace

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Zuzko, děkujeme za objednávku a jsme moc rádi, že jste byla spokojená s nákupem u nás. Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 7.10.2022
Kuchařka byla doručena velmi rychle ve velice kvalitním obalu.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Milá Míšo, děkujeme za Vaši recenzi, jsme rádi, že jste byla spokojen se službou, ale i se zabalením kuchařky. Obal si necháváme dělat na míru, a tak nás těší, že to má smysl. Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 7.10.2022
Vždy velmi rychle dodání.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Krásný den, Dano, moc Vám děkujeme za recenzi. Každé jedné jediné si opravdu vážíme. Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 7.10.2022
+ super komunikace, rychlé dodání

nevím
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Krásný den, Ivi, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že objednávka dorazila rychle a byla jste spokojená s naší komunikací. Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 7.10.2022
+ Velmi rychlé doručení, obě kuchařky jsou úžasné - skvělé zpracování, přehledné, krásné fotky, všechny recepty vypadají lákavě, nemůžu se dočkat, až je vyzkouším :) Navíc byl v balíčku dáreček. Doporučuji! Spokojenost veliká.

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Krásný den, děkujeme za recenzi a pevně věříme, že už se povedlo v kuchyni vykouzlit několik receptů :-). U kuchařek si dáváme záležet na detailním popisu tak, aby se vše povedlo na první dobrou. Jsme tedy moc rádi za Vaše ocenění naší práce. Děkujeme! Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 7.10.2022
+ Perfektní servis, skvělá kuchařka, úžasné tipy

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Krásný den, moc děkujeme za pochvalu kuchařky. Jelikož si ji vydáváme sami bez nakladatelství, jsou tyto zprávy pro nás opravdovým hnacím motorem a ukazují nám, že jdeme správným směrem. Samozřejmě jsme moc rádi i za to, že jste byla spokojena se službou jako celkem. Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 7.10.2022
+ Rychlost
+ Ochota
+ Komunikace

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Mílá Kh, děkujeme za recenzi, velmi náš těší Vaše pozitivní zkušenost. Ze srdce ještě jednou děkujeme, Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 6.10.2022
+ Rychlé dodání
+ Úžasně zabaleno
+ Jakýkoliv problém s vámi hned vyřeší

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Krásný den, moc děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že se Vám naše služby a zboží líbí. Každá taková recenze je pro nás hnacím motorem, a taky nás utvrzuje v tom, že energie kterou vkládáme do péče o zákazníky, se vyplácí. Team Lubojatzky :-).
Avatar autora | 17.9.2022
+ Úžasná služba, vždy Vás doporučím

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Mockrát děkujeme, jsme rádi, že se Vám u nás nákup líbil. Team Lubojatzky. :-)
Avatar autora | 16.8.2022
Skvělé rychlé jednání
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Ze srdce děkuje celý team Lubojatzky. :-)
Avatar autora | 5.6.2022
+ Velmi rychlé jednání.

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Petro, mockrát děkujeme. Jsme rádi, že se Vám nákup u nás líbil. Team Lubojatzky. :-)
Avatar autora | 6.5.2022
+ Expresně rychlé dodání!
+ Osobní přístup, milá poznámka
- Menší sortiment okolo

Nadšení z kuchařky a rychlého dodání. Doporučuji!
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Děkujeme za recenzi, rádi čteme, že dodání bylo rychlé a byl/a jste spokojený/á s osobním přístupem, na kterém si zakládáme. Především nás ale těší nadšení z kuchařky, našeho hlavního produktu. :-) Na sortimentu okolo se snažíme pracovat a už k nám putují další výrobky, abychom je mohli v naší kuchyni otestovat a až od nás dostanou zelenou, určitě je na e-shopu a našem Instagramu představíme. Z tohoto důvodu je uvádění novinek pomalejší, ale věříme, že tak nabízíme jen opravdu kvalitní a prověřené zboží. Děkujeme za důvěru, team Lubojatzky.
Avatar autora | 3.5.2022
+ Rychlost, preciznost,dokonale zabaleno

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Mockrát děkujeme za recenzi. Vážíme si toho, že jste byl/a s balením spokojený/á, snažíme se ho neustále zlepšovat společně s výběrem dopravních společností tak, aby zboží chodilo rychle, bez poškození a byl to pro zákazníka zážitek. :-) Team Lubojatzky.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz